Запрошуємо на навчання у 2023/2024 навчальному році!

Размещено Авг 15, 2023 в Новости курсов

Вищі Свято-Володимирські православні богословські курси оголошують набір студентів (2023/2024 навчальний рік). Зараз на курсах діють такі відділення: вечірнє, денне, заочне, дистанційне та регентсько-співоцьке.

На вечірньому відділенні лекції проходять 2 рази на тиждень.

На денному відділенні — 2 рази на місяць, по суботам.

На заочному відділенні навчання відбувається у режимі онлайн раз на тиждень.

Процес навчання на вечірньому денному й заочному відділеннях проходить у два етапи: ОСНОВНИЙ (1-й, 2-й и 3-й роки навчання) та ВИЩИЙ (4-й і 5-й роки навчання).

На дистанційному відділенні навчання проходить за допомогою дистанційної системи у режимі онлайн (з доступом 24 години 7 днів на тиждень). Навчання на цьому відділенні одноетапне. Особиста явка студентів під час вступу та навчання не передбачається. Термін навчання — 3 роки >>> ВХІД НА САЙТ.

На регентсько-співоцькому відділенні, окрім лекцій з богословських дисциплін (2 рази в місяць, по суботам), 2 рази на тиждень у вечірній час проводяться заняття по спецпредметам. Термін навчання на цьому відділенні — 2 роки.

На курси приймаються особи православного віросповідання (віком не менше 15 років) незалежно від місця проживання. Для вступу на вечірнє та заочне відділення необхідно надати такі документи:

  • прохання на ім’я ректора курсів;
  • копія документа про освіту;
  • фотографія (3×4 см) та/чи фотографія в електронному форматі;
  • автобіография;
  • копія паспорта (стр. 1, 2 и 11);
  • рекомендація парафіяльного священика або архієрея (за можливості);
  • копія ставленницької грамоти (для священнослужителів);
  • заповнена анкета абітурієнта (завантажити).

Вступні іспити не проводяться. Набір та зарахування відбуваються протягом усього навчального року на основі наданих документів. Навчальний план передбачає здачу випускних іспитів та написання дипломної роботи. По закінченні курсів випускники отримують диплом (свідоцтво) церковного зразку. Ректор курсів — протоієрей Владислав Софійчук.

Телефони для довідок:

+38 098 278-83-50 (телефон, Telegram);

+38 050 351-26-30 (тільки Viber и Telegram);

+38 095 432-16-68 (тільки телефон).

 

Перейти к верхней панели