Співробітниці Свято-Володимирських курсів потрібна допомога

Размещено Мар 7, 2023 в Новости курсов

Просимо усіх небайдужих молитовно і фінансово підтримати Людмилу Василівну – голову приймальної комісії Свято-Володимирських курсів.

Кожен зі студентів наших курсів мав радість спілкування з Людмилою Василівною під час вступу на навчання. 15 років тому вона й сама була нашою студенткою. Всупереч різним обставинам і перешкодам вона отримала богословську освіту та продовжила своє служіння як катехізатор. Зокрема, вона понад 10 років очолює приймальну комісію. Пріоритетом життя Людмили Василівни стала турбота про те, аби якомога більше людей вивчали Православ’я, зміцнювалися у вірі, мали любов до Бога і ближнього та замислювалися про своє спасіння.

Уже майже два роки, як життя Людмили Василівни змінилося. Їй діагностували рак. Але, незважаючи на важке захворювання, її піклування про ближніх, діяльна любов нікуди не поділися. Стійкість і наполегливість Людмили Василівни дають усім нам високий взірець справжнього служіння. Хоча хвороба й вносить свої корективи…

Людмила Василівна проходить лікування у Національному інституті раку. Позаду складна операція та багато курсів хіміотерапії. Оскільки хвороба не відступає, лікарі рекомендують курс лікування, який потребує значних коштів. Вартість однієї процедури хіміотерапії становить 40 тисяч гривень. З періодичністю раз на два тижні потрібно зробити до 18 крапельниць. Для пенсіонерки ця сума непідйомна.

Просимо усіх небайдужих допомогти невтомному катехізатору і далі нести своє служіння на благо людям!

Номер картки: 5354 3210 4859 8222

Отримувач: Іванова Людмила Василівна

Перейти к верхней панели